skip to Main Content

REFERENSER

Anders Hammar, VD Hammar Nordic AB:

“Det blev fullträff i rekrytering!
Snabbt genomförande, det tog bara 48 timmar, så det var värt varje krona. Återkopplingen var jättebra och personlighetsbeskrivningarna perfekta.”

Elin Ekensskär, VD ULNA AB:

“Med ProTalents e-rekrytering rangordnas ansökningarna utifrån angivna krav vilket gör urvalet lätthanterligt och objektivt. Vi sållar sedan fram kandidater med hjälp av screeningtester och övergår efter det till djupare personlighetstester. Det har ökat vår träffsäkerhet och vi har även använt det i utvecklingssyfte för att öka självinsikt och förståelse i olika team. Bitar har fallit på plats och vi har avtal med ProTalent.”

Carina Svantesson, Personalchef Cassels:

“Jag får urvalet av sökande till den aktuella tjänsten presenterat på ett enkelt sätt, som motsvarar mitt behov. ProTalent är outstanding och jag har rekommenderat dem till andra.”

Robert Krämer, Affärsenhetschef Klara:

“Vi är oerhört nöjda över denna snabba, högkvalitativa rekryteringsprocess! Återkommande tidsbestämd feedback från ProTalent gör mig delaktig. Rangordning av ansökningar baserat på matchning mot kravprofil sorterar fram de bästa kandidaterna. Personlighetstester och proffsig återkoppling tar träffsäkert fram ett antal kompetenta kandidater för intervju. Det är en hög kvalitet på ProTalents intervjumetodik och ett stort personligt engagemang!”

Britt-Inger Berntsson, ICT-chef Uddevalla kommun:

“Carina på ProTalent är en mycket inkännande person som på ett ödmjukt och personligt sätt får mig som chef och ledare att ta nästa steg i mitt ledarskap. Genom sitt sätt att ställa frågor får hon mig att tänka ett steg längre på ett konstruktivt sätt. Varje möte leder framåt och det är enkelt att ta med de nya tankarna och göra verkstad av dem tillsammans med medarbetarna. “

Jimmie Cato, VD Sansera Sweden AB:

Carina är mycket erfaren inom HR. Hon har stort fokus på människan, hjärnan, behov och beteende. En holistisk syn på själen i individen. Det som gör Carina framgångsrik är förmågan att sammanföra denna starka tro på individen med affären i företaget. Kort och gott: utvecklar vi människan så utvecklar vi företaget. Carina tänker mycket strategiskt och långsiktigt  med erfarenheter från ledningsgrupper på flera nivåer.

Back To Top