skip to Main Content

REFERENSER

Anders Hammar, VD Hammar Nordic AB:

“Det blev fullträff i rekrytering!
Snabbt genomförande, det tog bara 48 timmar, så det var värt varje krona. Återkopplingen var jättebra och personlighetsbeskrivningarna perfekta.”

Elin Ekensskär, VD ULNA AB:

“Med ProTalents e-rekrytering rangordnas ansökningarna utifrån angivna krav vilket gör urvalet lätthanterligt och objektivt. Vi sållar sedan fram kandidater med hjälp av screeningtester och övergår efter det till djupare personlighetstester. Det har ökat vår träffsäkerhet och vi har även använt det i utvecklingssyfte för att öka självinsikt och förståelse i olika team. Bitar har fallit på plats och vi har avtal med ProTalent.”

Carina Svantesson, Personalchef Cassels:

“Jag får urvalet av sökande till den aktuella tjänsten presenterat på ett enkelt sätt, som motsvarar mitt behov. ProTalent är outstanding och jag har rekommenderat dem till andra.”

Pia Brühl Hjort, VD Trollhättan Energi:

“Vi har samarbetat i flera år – med alla våra rekryteringsprocesser inklusive personlighetstester- och analyser! Carina är lätt att samarbeta med, lyhörd för kundens önskemål, analytisk och en mycket god människokännare vilket har hjälpt oss att göra ännu bättre rekryteringar.”

Krister Widström, VD Dedicare:

“Rekrytering handlar till stor del om att rekryteraren måste förstå kundens kravspecifikation och omvandla det till att faktiskt hitta rätt kandidater. Dedicare sökte efter en ny konsultchef. Det är inte helt vanligt att den här typen av searchuppdrag lyckas – eftersom det här oftast är personer som inte aktivt är ute och söker jobb utan som redan sitter på en tjänst. Carina imponerade genom att presentera tre kandidater som alla var fullt anställningsbara. Här tror jag att nätverket, arbetssättet och fingertoppskänslan har spelat stor roll. Jag blev positivt överraskad av resultatet, och idag har vi två nya konsultchefer på plats. Jag kan varmt rekommendera ProTalent!”

Britt-Inger Berntsson, ICT-chef Uddevalla kommun:

“Carina på ProTalent är en mycket inkännande person som på ett ödmjukt och personligt sätt får mig som chef och ledare att ta nästa steg i mitt ledarskap. Genom sitt sätt att ställa frågor får hon mig att tänka ett steg längre på ett konstruktivt sätt. Varje möte leder framåt och det är enkelt att ta med de nya tankarna och göra verkstad av dem tillsammans med medarbetarna. “

Jimmie Cato, VD Sansera Sweden AB:

Carina är mycket erfaren inom HR. Hon har stort fokus på människan, hjärnan, behov och beteende. En holistisk syn på själen i individen. Det som gör Carina framgångsrik är förmågan att sammanföra denna starka tro på individen med affären i företaget. Kort och gott: utvecklar vi människan så utvecklar vi företaget. Carina tänker mycket strategiskt och långsiktigt  med erfarenheter från ledningsgrupper på flera nivåer.

Back To Top